Voor op de website en de socials, tijdens de koffie met de klant, of op een beurs. Een bedrijfsfilm is je visitekaartje in beeld en geluid.


Kies een stem voor je bedrijfsfilm

De juiste stem voor de eerste indruk.

Een kennismaking, laten zien waar je voor staat, wat je doet. Je wilt vertrouwen uitstralen. Of menselijkheid. De juiste voice-over-stem is daarbij net zo belangrijk als het beeld. We hebben een breed scala aan stemmen voor de beste eerste indruk.Professionele opnamekwaliteit.

De juiste stem geeft vertrouwen en schept een band, maar dan moet die stem wel goed gehoord worden. Je wilt niet dat mensen afhaken bij het kijken van je bedrijfsfilm omdat de audio niet goed is. Daarom leveren we professionele studiokwaliteit, zodat het op elke speaker goed klinkt.Script-advies en vertaling.

Onze copywriters helpen je graag met het schrijven, aanscherpen of redigeren van je voice-over-script. En als je internationale klanten hebt, zijn vertalingen ook geen probleem.Ook voor de andere audio.

Een bedrijfsfilm hoeft natuurlijk niet alleen uit een voice-over te bestaan. Soms zorgt een verhaal van een medewerker of een testimonial van een klant voor net dat beetje extra persoonlijkheid. Maar dan is het wel van belang dat alles op dezelfde manier is afgemixt en goed is opgeschoond, zodat er geen storende omgevingsgeluiden te horen zijn. Ook daar helpen we je graag mee. En met Fine Tune Audio hebben we ook nog de perfecte muziek of een soundlogo voor je.

Vrijblijvend advies.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste stem of wil je meer weten? Bel ons gerust.


Neem contact op